Kozijnen van kleur wisselen

Wilt u uw kozijnen voorzien van een nieuwe kleur of andere decor?

Kunststof- en aluminium kozijnen zijn duurzaam en gaan lang mee. Maar soms wilt u misschien een andere kleur of decor op uw kozijnen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar het is belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn en wat de voor- en nadelen van elke optie zijn.

 

Een van de mogelijkheden is om uw kozijnen te wrappen. Dit is een techniek waarbij een folie over de kozijnen wordt aangebracht. De folie is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en decors, dus u kunt de perfecte look voor uw huis vinden. Wrapfolie is ook zeer duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, dus de kleur zal jarenlang mooi blijven.

 

Als u wilt weten welke optie het beste is voor u, neem dan contact op met onze expert. Onze expert kan u adviseren over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van elke optie.

 

Hier zijn enkele voordelen van het wrappen van uw kozijnen:

  • Duurzaam: wrapfolie is bestand tegen weersinvloeden, dus de kleur zal jarenlang mooi blijven.
  • Eenvoudig te onderhouden: wrapfolie is gemakkelijk schoon te maken met een zachte doek en zeepwater.
  • Veel keuze: er is een ruime keuze aan kleuren en decors om uit te kiezen, zodat u de perfecte look voor uw huis kunt vinden.
  • Snel en eenvoudig te installeren: wrapfolie kan in een dag worden aangebracht.

Als u uw kozijnen wilt voorzien van een nieuwe kleur of andere decor, neem dan contact op met onze expert. Wij helpen u graag om de perfecte oplossing voor uw huis te vinden.

Collega’s gezocht door heel Nederland!

Vacature: (aankomend) folieschade monteur

Wat ga je doen?

Je gaat kunststof kozijnen voorzien van een nieuwe frisse laag folie. Je werkt bij klanten thuis, dus je moet in staat zijn om zelfstandig te werken en je eigen route te plannen. Je hebt een rijbewijs en je bent bereid om Nederland als werkgebied te beschouwen. Je bent bereid om langere dagen te werken, als dat nodig is. Je bent nieuwsgierig en je wilt graag een vak leren van een expert. Je hebt oog voor detail en je bent netjes en nauwkeurig.

 

Wat bieden wij?

  • Een leuke en afwisselende baan in een groeiend bedrijf.
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een team van enthousiaste collega’s.
  • De mogelijkheid om een vak te leren van een expert.

Hoe solliciteer je?

Je kunt solliciteren door je CV en motivatiebrief te sturen naar ons algemene ‘info’ adres Je kunt ook bellen naar 085-2006345 of een chatbericht sturen naar 06 – 38 39 33 68.

 

We kijken uit naar je sollicitatie!

Contact

Foliemontage B.V.
Demmersweg 40
7556 BN  Hengelo (ov) 

085 – 200 6345

KVK: 81797443