Werken bij Foliemontage? Maak het verschil!

Welkom bij Foliemontage: Uw Specialist in Renovatie en Restyling

Bent u op zoek naar een duurzame en betaalbare manier om uw meubels of kozijnen een nieuwe uitstraling te geven? Foliemontage is uw oplossing!

Foliemontage staat al jaren bekend om haar expertise in het renoveren van kunststofkozijnen waarvan de folie er verweerd uitziet.

Met aandacht voor detail en jarenlange ervaring, kunnen wij het aanzicht van uw kozijnen weer in hun oorspronkelijke glorie herstellen. 

 

Deze techniek staat tegenwoordig bekend als “wrappen”, maar het is van oudsher simpelweg het aanbrengen van nieuwe folie nadat beschadigingen zijn hersteld. Het grote voordeel is dat alleen de beschadigde dorpels of stijlen vervangen hoeven te worden, wat zowel kostenefficiënt als milieuvriendelijk is.

 

In interieurs geven wij keukens, kasten en deuren een tweede leven door het aanbrengen van moderne kleuren met hoogwaardige en duurzame folie. Hierdoor kunnen bestaande items op een betaalbare manier een frisse en vernieuwde uitstraling krijgen. De mogelijkheden qua kleuren en dessins zijn eindeloos.

 

Ontdek hoe Foliemontage uw vastgoed en interieur kan transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies en een offerte op maat. Wij zijn uw partner in renovatie en restyling met folie.

Contact

Foliemontage B.V.
Demmersweg 40
7556 BN  Hengelo (ov) 

085 – 200 6345

KVK: 81797443